Referens Johanna Siljehagen Joy Shop AB

Dekormålning

Joy är en modekedja med 55 helägda butiker i Sverige. Joy erbjuder ett koordinerat sortiment av kläder och accessoarer till kvinnor och män som är måna om att vara uppdaterade och välklädda.

Johanna Siljehagen, som är butikschef på Joy i Västerås, hade bestämt sig för att deras lunch- och fikarum skulle fräschas upp. Hon ville ha något annorlunda för att kunna koppla av från butiken. Att valet föll på just Nybergs Måleri berodde mycket på att hon nästan dagligen såg en av deras servicebilar i centrum.

Tillsammans med Lars-Erik Kullberg från Nybergs Måleri kom de fram till en lösning som var passande. Förutom nymålade väggar i lunch- och fikarummet, nymålade toalettväggar, nytt golv och en flyttad köksdel, så blev pricken över i:et en dekormålning föreställande ett japanskt körsbärsträd.

”Vi är väldigt nöjda över resultatet och att det gick så fort. Våra vänner som brukar äta ute i vanliga fall, köper nu med sin lunch och äter hos oss. Många här i Gallerian har blivit imponerade över vad Nybergs Måleri har gjort med vårat fikarum.”, avslutar Johanna.