Stäng

Reportage

Panelbyte på 70-tals souterrängvilla

Lars-Erik Bonnevier bor i en arkitektritad souterrängvilla på Drottninggatan 35 B i Västerås. Villan byggdes 1972 och behovet av ett panelbyte var stort.

Att valet föll på Anders Nyberg Måleri AB berodde på att Lars-Erik hade höga krav när han letade i telefonkatalogen. Uppdraget skulle falla på ett stabilt företag med lokal anknytning som kunde erbjuda professionella målare som klarar av att utföra arbetet inom utsatt tid.

Lars-Erik berättar att samtliga inblandade från Nybergs Måleri har skött sig exemplariskt. Hela kedjan från arbetsledare till snickare och målare har arbetat självständigt.

Andra saker som Lars-Erik Bonnevier är nöjd med är Lasse Kullberg (arbetsledare) från Nybergs Måleri. Han kunde med hjälp av sitt yrkeskunnande se att målning av den gamla panelen inte var möjlig utan att den behövdes bytas ut. Snickeriarbetet och panelbytet som utfördes var dessutom mycket professionellt utfört. Nybergs Måleri såg till att panelen målades i förväg med grundfärg, detta utfördes inomhus på Nybergs Måleris verkstad.

Samtliga hantverkare och arbetsledare var mycket trevliga och professionella, säger Lars-Erik Bonnevier. Avslutningsvis säger han att "Jag tror att jag är nöjd även när jag har betalat".

Anders Nyberg Måleri